Hasopor skumglas logotyp black
ISO-certifikat

Hasopor – Nu certifierade på ISO9001, ISO14001 och ISO45001!

Vi är glada att kunna meddela att Hasopor AB nu är certifierade på ISO9001, ISO14001 och ISO45001! Dessa certifieringar bekräftar vårt engagemang för kvalitet, miljö och arbetsmiljö, och visar att vi tar vårt ansvar för våra kunder och medarbetare på allvar.

Vad  innebär detta för våra kunder?

  • KIWA-certified ISO 9001, 14001, 45001

    Högre kvalitet: Certifieringen på ISO9001 garanterar att vi har ett välfungerande kvalitetssystem på plats, vilket innebär att du kan vara säker på att våra produkter och tjänster alltid uppfyller dina krav.
  • Bättre miljö: Certifieringen på ISO14001 visar att vi aktivt arbetar för att minimera vår miljöpåverkan. Du kan vara säker på att vi tar ansvar för att skydda miljön i allt vi gör.
  • Säkrare arbetsmiljö: Certifieringen på ISO45001 bekräftar att vi har ett systematiskt arbete för att skapa en säker och trygg arbetsmiljö för våra medarbetare. Du kan vara säker på att vi värdesätter våra medarbetares hälsa och välbefinnande.

– Vi är stolta över att ha uppnått dessa certifieringar och ser det som ett bevis på vårt engagemang för att vara en ledande leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster samt att arbetet med ständiga förbättringar är en naturlig del av det dagliga arbetet

säger Daniel Ellison, VD för Hasopor.

ISO tårta
ISO-certifieringen firades med tårta

För mer information om våra certifieringar, vänligen kontakta oss på info@haspor.se

8. april 2024