Hasopor skumglas logotyp black
Vår nya och uppdaterade hemsida

Välkommen till vår nya och uppdaterade hemsida

Vi är glada över att kunna meddela lanseringen av vår helt nya och uppdaterade hemsida! På Hasopor har vi arbetat hårt för att skapa en plattform som inte bara ger dig all information du behöver om våra skumglaslösningar, utan också ger dig en enklare, mer inspirerande och engagerande upplevelse.

Vad är nytt?

1. Intuitiv navigering och modern design

Vi har gjort om hela hemsidan hasopor.se för att ge dig en mer intuitiv och modern upplevelse. Navigeringen är enklare och designen är ren och tydlig.

Navigering

2. Egna produktsidor med detaljer

Du får en överblick över vårt utbud av skumglasprodukter på våra dedikerade produktsidor. Här hittar du all nödvändig information, från viktiga fördelar, bilder, beskrivningar, applikationer till specifikationer och dokument för nedladdning.

3. Markerade produktfördelar

Vi har tydligt lyft fram de viktigaste fördelarna med Hasopor skumglas, så att du kan förstå hur våra produktegenskaper och lösningar skiljer sig från alternativen på marknaden. 

4. Nya sidor med applikationer, användningsområden och tekniska lösningar

Utforska våra nya beskrivningar och illustrationer som visar olika användningsområden och lösningar för våra skumglasprodukter. Få en enkel visuell förståelse för hur våra produkter kan bidra till dina projekt.

5. Enklare tillgång till dokumentation

Vi har gjort det enklare än någonsin att hitta relevant dokumentation. Tekniska specifikationer, EPD, guider och certifikat är bara något klick bort.

6. Designförbättringar på nyheter och projekt

Fördjupa dig i våra nyheter och projekt med förbättrad design, och använd filter för applikationer och lösningar för att hitta den information som är mest relevant för dig.

7. Sökmotoroptimering för ökad synlighet

Vi har genomfört ändringar för att göra vår webbplats mer synlig på sökmotorer. Det gör att andra som du med intresse för miljövänliga byggmaterial och skumglas enkelt kan hitta oss online.

Målgruppsinriktat innehåll på vår uppdaterade hemsida

Vår sida riktar sig till ett brett spektrum av intressenter – byggherrar, myndigheter, arkitekter, föreskrivande konsulter, distributörer, byggare, entreprenörer, återförsäljare och slutanvändare – och olika delar av webbplatsen kommer därför att ha olika målgrupper. Innehållet kommer att uppdateras kontinuerligt. Vår ambition är också att skapa separata landningssidor för målgrupper med särskilda behov.

Kolla in alla nya saker själv! Vi är säkra på att du kommer att uppskatta de förbättringar vi har gjort för att göra din upplevelse på hasopor.se ännu bättre.

Tveka inte att ge oss feedback. Tack på förhand för att du är en del av vår hållbara resa mot tydligare kommunikation och bättre innehållskvalitet.

7. februari 2024