Hasopor skumglas logotyp black
Grundläggningsdagen 2024

Ska du på Grundläggningsdagen 2024? Möt oss i vår monter VH 02:02

Nästa vecka går Grundläggningsdagen 2024 av stapeln. Hasopor följer upp sin egen tradition med en egen monter. Vi ser fram emot att träffa några av våra bästa kunder, partners och vänner på detta trevliga evenemang.

Arrangör för Grundläggningsdagen 2024 är Svenska Geotekniska Föreningen (SGF) och har varit alla geoteknikers branschdag sedan 1978!

Om du är bland de lyckliga som har säkrat en plats på Grundläggningsdagen 2024 kan du se fram emot ett spännande program.

Många av de ämnen som tas upp i konferensprogrammet är mycket relevanta för Hasopor och våra användningsområden, inte minst föreläsningarna i Pass 1 – ”Reinforcement Learning”.

Vårt säljteam har lång erfarenhet av olika projekt och användningsområden som bör vara relevanta för besökare på Grundläggningsdagen, så vi ser fram emot intressanta diskussioner i monter VH 02:02.

Hoppas att se dig!

Om du inte är på plats på Grundläggningsdagen 2024 men vill diskutera hållbart byggande med skumglas, kontakta oss så hör vi av oss eller kommer till er på ett besök.

5. mars 2024