Hasopor skumglas logotyp black

Försäljningsingenjör

säljande ­ingenjör till Stockholm

Vi söker dig som är intresserad att ta nästa steg i karriären och vill jobba med framtidens produkter inom området. Som försäljningsingenjör hos oss är din huvuduppgift att utveckla affärerna inom marknadsområdet, och ytterligare stärka vårt samarbete med befintliga köpande och föreskrivande kunder.

Lastbil med skumglas
Leverans av skumglas

Vi söker en självgående medarbetare, en genomförare med stort eget driv, där affären och kundnyttan är i fokus varje dag. Vi vill att du skall vara en säljare ut i fingerspetsarna, vilket sannolikt innebär fem års erfarenhet med eget resultatansvar.

Vi vill att du ska ha en känsla för att hitta och utveckla affären hos kunden, därför är det avgörande att du har en lämplig teknisk och merkantil bakgrund inom områdena anläggning och bygg. Det viktigaste är dock att du har den rätta viljan och modet
att driva ditt arbete mot uppsatta mål.

Du utgår från din bostad inom området, har körkort och rör dig obehindrat till våra kunder, projekt och föreskrivare inom Storstockholmsområdet. Vi ser att du har ett utvecklat nätverk, och arbetar sannolikt idag med försäljning till entreprenörer
byggherrar och eller återförsäljare.

Rätt person har möjlighet till stort inflytande över sin arbetssituation, där säljresultat
premieras, och karriärmöjligheterna är tydliga.

Du kommer arbeta med produkter som är framtiden inom området, som underlättar och effektiviserar för våra kunder, är kostnadseffektiva samt med den så viktiga fördelen att
vara en del av det moderna samhällets cirkulationsekonomi.

Ansöker gör du omgående då vi intervjuar löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anders Turesson,
marknadsansvarig, via e-post anders.turesson@hasopor.se

Om Hasopor

Hasopor är ett ungt privatägt och innovativt företag som erbjuder ett modernt material med tydlig miljöprofil för användare som värderar effektiva byggprocesser. Anläggningen för utveckling och produktion av Hasopor Skumglas™ är strategiskt förlagd till Hammar i
södra Närke. Innevarande år beräknas företaget omsätta 80 MSEK.

17. juni 2016